Μαζικά διαδήλωσαν μισθωτοί και αυτοαπασχολούμενοι μηχανικοί ενάντια στο φοροληστρικό νομοσχέδιο

Με μεγάλη συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Οικονομικών διαδήλωσαν οι μισθωτοί και αυτοαπασχολούμενοι μηχανικοί μαζί με τους άλλους κλάδους επιστημόνων, μισθωτούς και αυτοαπασχολούμενους δικηγόρους, οικονομολόγους κ.λπ. και με επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους από πολλούς κλάδους.

Σχηματίζοντας αγωνιστικό «κλοιό» έξω από το υπ. Οικονομικών διεμήνυσαν ότι «η φοροεξόντωση δεν θα περάσει», απαιτώντας την άμεση απόσυρση του επίμαχου νομοσχεδίου.

Με τις ομιλίες, τα πανό και τα συνθήματα να δίνουν τον τόνο έστειλαν το μήνυμα «Αφορολόγητο η απαίτησή μας, δεν θα παζαρέψουμε άλλο τη ζωή μας».


Στη συγκέντρωση μαζικά ήταν τα μπλοκ της Συντονιστικής Επιτροπής Μισθωτών και Αυτοαπασχολούμενων Επιστημόνων, όπου συμμετείχαν η Επιτροπή Αγώνα Αυτοαπασχολούμενων Μηχανικών, το Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών, η Επιτροπή Αγώνα Αυτοαπασχολούμενων Δικηγορών, το Σωματείο Μισθωτών Δικηγόρων, η Επιτροπή Αγώνα Φοροτεχνικών.

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή επαγγελματιών και αυτοαπασχολούμενων στα μπλοκ  της ΟΒΣΑ και των Ενώσεων Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων, των αυτοκινητιστών ΤΑΞΙ.

 

Μαζικά διαδήλωσαν μισθωτοί και αυτοαπασχολούμενοι μηχανικοί ενάντια στο φοροληστρικό νομοσχέδιο
Scroll to top